Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa paperitonta taloushallintoa, jossa tieto liikkuu sähköisesti asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Tieto on sen vuoksi aina käytettävissä ja ajan tasalla. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen ja paikasta riippumattoman kirjanpidon seurannan ja raportoinnin.

Yrittäjäin Tilitieto on perinteikäs tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki nykyaikaisen taloushallinnon palvelut ja työkalut kilpailukykyiseen hintaan maanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta.

Säästä aikaa ja rahaa

Sähköinen taloushallinto vähentää merkittävästi paperien määrää ja helpottaa yrittäjän omaa työtä. Kirjanpidosta saa helpommin ja laajemmin informaatiota, jolloin yritystoiminnan ennustettavuus paranee ja talouden ajantasainen seuranta helpottuu. Tieto on kätevästi yrityksen käytettävissä milloin ja missä vain.

Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista

Perinteisesti tilitoimisto toimittaa raportit yritykselle kuukausittain, sähköisen taloushallinnon kautta yrityksessä voidaan tarkastella ja tulostaa raportteja itse ajasta ja paikasta riippumatta; sähköiset taloushallintojärjestelmät ovat selainpohjaisia ja niitä voi käyttää silloin, kun itselle sopii parhaiten!

Sopiiko palvelu yrityksellesi?

Selvitämme yhdessä kanssasi sähköisen järjestelmän sopivuuden yrityksesi käyttöön – tilanteesta riippuen sähköinen taloushallinto voi sopia lähes kaikille. Sähköistetty järjestelmä soveltuu niin kokeneille kuin aloittaville yrityksille – ja on luonnollinen valinta usealle nuoremman sukupolven yrittäjälle, jotka ovat tottuneet asioimaan sähköisesti puhelimella tai nettiselaimella. Sähköinen taloushallinto on nykyaikainen tapa hoitaa asioita reaaliajassa.

Isot yritykset – useat toimipisteet

Useissa eri toimipisteissä toimiville yrityksille ja konserneille sähköinen taloushallinto on hyödyllinen työväline. Järjestelmän tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä kaikissa toimipisteissä ja laskujen moninkertainen käsittely loppuu. Kun taloushallinto on hoidettu järkevästi, koko yrityksen toiminta helpottuu.

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät

Tilitoimisto ja asiakas käyttävät yhteistä taloushallinnon ohjelmistoa. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan; sovimme yhdessä, mitkä toiminnot yritys hoitaa itse ja mitkä tehtävät suoritetaan tilitoimistossa kirjanpidontehtävien lisäksi.

Ostolaskut tuodaan ohjelmaan joko e-laskuina tai skannattuna. Myyntilaskutus hoidetaan sähköisessä laskutusjärjestelmässä. Myyntisaatavat ja ostolaskut näkyvät ohjelmassa reaaliaikaisesti. Tuloslaskelma, kirjanpito ja tase päivittyvät koko ajan sitä mukaa, kun uutta informaatiota syötetään ohjelmaan ja tilitoimisto käsittelee aineiston kirjanpitomuotoon.

Tarjoamme asiakkaillemme kahta laajasti käytettyä ja laadukasta taloushallinto-ohjelmistoa: Netvisor ja Nettikon. Käytössämme on myös Luovu-mobiilisovellus kuittien sähköiseen toimittamiseen tilitoimistolle. Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmän käyttöönotto-opastuksen sekä tukipalvelun. Jos asiakkaalla on käytössä oma taloushallintojärjestelmä, voimme käyttää myös sitä.

Netvisor
Netvisor on täysin sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Tilitoimistolla ja asiakkaalla on jatkuvasti käytössä samat reaaliaikaiset tiedot.

Nettikon
Nettikon on joustava vaihtoehto taloushallinnon osittaiseen sähköistämiseen. Tämä ohjelmisto toimii kirjanpitäjälähtöisemmin kuin Netvisor ja on lähempänä perinteistä kirjanpito-ohjelmistoa.

Luovu
Jos yrityksellä on paljon pankkikortti- tai käteiskuitteja, on Luovu kätevä työväline kuittien toimittamiseen tilitoimistolle. Luovu on mobiilisovellus, jolla kuitit valokuvataan ja lähetetään sähköisesti kirjanpitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä. Jos sähköinen taloushallinto mietityttää ja pohdit ratkaisun kannattavuutta omalle yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan taloushallintoratkaisun. 

Ota yhteyttä »

Pyydä tarjous.
Otamme sinuun yhteyttä.


Kerro meistä kavereillesi