Kirjanpito Turku – koko maan kattavaa kirjanpitopalvelua

Kirjanpito Turku – ajantasainen ja oikein hoidettu kirjanpito on onnistuneen liiketoiminnan ytimessä. Yrittäjäin Tilitieto on perinteikäs tilitoimisto, jolla on vankka kokemus ja vahva ammattitaito kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja muista taloushallinnon palveluista. Palvelemme yrityksiä maanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta. Kun haluat monipuolista ja räätälöityä kirjanpito- ja taloushallintopalvelua, ota yhteyttä!

Henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua

Henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa kokonaisvaltaisen vastuun yrityksen kaikista kirjanpito- ja taloushallintoasioista. Kun asioiden hoito on keskitetty yhdelle henkilölle, on asioiden hoito tarkkaa, tehokasta ja helppoa. Näin voit kysyä neuvoja yrityksesi talousasioihin liittyen henkilöltä, joka tuntee jo valmiiksi yrityksesi asiat.

Meille asiakas on tärkein – rakennamme yksilöllisen ja yrityskohtaisen palvelukokonaisuuden jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, verosuunnittelu ja ALV-asiat. Hoidamme taloushallinnon työt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Perinteinen kirjanpito

 • Kuukausittainen kirjanpito
 • ALV-laskelma ja muut ALV-asiat
 • Kuukausittainen tuloslaskelma ja tase
 • Tilinpäätökset
 • Verosuunnittelu
 • Neuvonta ja konsultointi

Muut taloushallintopalvelumme

 • Palkanlaskenta
 • Laskutus- ja maksuliikennepalvelut
 • Veroneuvonta ja veroasiat
 • Arvonlisäverotukseen liittyvät asiat
 • Yritysten perustamiset ja purkamiset
 • Yhtiömuodon ja yhtiöjärjestyksen muutokset
 • Yhtiöoikeudelliset sopimusasiat
 • Maa- ja metsätalouden kirjanpito

Neuvonta ja konsultointi

Asiakkaamme ovat aina tervetulleita keskustelemaan kanssamme mieltä askarruttavista kirjanpito- ja taloushallintoasioista. Henkilökunnallamme on laaja osaaminen, olemme taloushallinnon ja yritysjärjestelyjen ammattilaisia. Kauttamme on mahdollista saada myös laajemmat yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen palvelut. Aina löytyy asiantuntija, joka osaa neuvoa hankalimmissakin kysymyksissä. Toteutamme myös mittavammat taloushallinnon neuvontakokonaisuudet ja kannattavuuslaskelmat, kysy lisää.

Palvelua yrittäjältä yrittäjälle

Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto, joten yrittäjän arki on meille tuttua. Kohtaamme päivittäin samoja haasteita, joten ymmärrämme asiakkaitamme hyvin ja osaamme tarjota parhaita mahdollisia yrittäjälähtöisiä ratkaisuja. Yrittäjäin Tilitieto – osaavaa ja neuvovaa kirjanpitoa kaikille yrittäjille.

Olemme kokonaisvaltainen ja joustava taloushallinnon ammattilainen

Yrittäjäin Tilitiedossa yhdistyy monen eri osa-alueen vankka tuntemus, olemme kokeneita taloushallinnon ja yritysjärjestelyjen ammattilaisia. Juridiikka- ja tilintarkastuspalvelut on mahdollista saada yhteistyökumppaneidemme kautta. Asiakas saa meiltä juuri niin kokonaisvaltaisen taloushallinnonpalvelukonseptin kuin haluaa, juuri niillä palveluilla mitä tarvitsee.

Olemme joustava tilitoimisto, joka keskittyy yritysten yksilölliseen palveluun. Otamme huomioon yrityksen muuttuvat tarpeet ja räätälöimme palvelumme sen pohjalta – palvelukokonaisuus muuntuu ja elää yrityksen tarpeiden, tilanteen ja kasvun mukaan.

Yrittäjäin Tilitieto – Kirjanpito Turku

Huolehdimme asiakkaidemme taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti, ajantasaisesti ja huolellisesti. Tarjoamme sekä perinteisiä kirjanpitoratkaisuja että kehittyneitä sähköisiä taloushallinnon palveluita – jokaiselle jotakin. Räätälöimme yhdessä kanssanne yksilöllisen palvelukokonaisuuden, joka kattaa yrityksenne kaikki tilitoimistotarpeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »
 

Pyydä tarjous.
Otamme sinuun yhteyttä.


Kerro meistä kavereillesi