KIRJANPITO TURKU – YRITTÄJÄN LUOTTOKUMPPANI

Ajantasainen ja oikein hoidettu kirjanpito on onnistuneen liiketoiminnan ytimessä. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Yrittäjäin Tilitieto on perinteikäs mutta moderni turkulainen tilitoimisto, jolla on vankka kokemus ja vahva ammattitaito kirjanpidosta, palkkahallinnosta ja muista taloushallinnon palveluista. Palvelemme yrityksiä kirjanpitoon liittyen Turusta käsin maanlaajuisesti, toimialasta riippumatta. Kun haluat monipuolista ja räätälöityä kirjanpito- ja taloushallintopalvelua, ota meihin yhteyttä.

Lähetä viesti Soita meille 02 216 3100

Neuvovaa kirjanpitoa kaikille yrittäjille

Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto, joten yrittäjän arki on meille tuttua. Kohtaamme päivittäin samoja haasteita, joten ymmärrämme asiakkaitamme hyvin ja osaamme tarjota parhaita mahdollisia yrittäjälähtöisiä ratkaisuja. Olemme tukenasi kirjanpidossa ja kaikissa tilanteissa!


Kirjanpito Turku

 • Kuukausittainen kirjanpito
 • ALV-laskelma ja muut ALV-asiat
 • OmaVero asioiden hoito
 • Kuukausittainen tuloslaskelma ja tase
 • Tilinpäätökset
 • Verosuunnittelu
 • Neuvonta ja konsultointi
 • Sähköinen taloushallinto

Muut taloushallintopalvelut

 • Palkanlaskenta
 • Laskutus- ja maksuliikennepalvelut
 • Veroneuvonta ja veroasiat
 • Arvonlisäverotukseen liittyvät asiat
 • Yritysten perustamiset ja purkamiset
 • Yhtiömuodon ja yhtiöjärjestyksen muutokset
 • Yhtiöoikeudelliset sopimusasiat
 • Maa- ja metsätalouden kirjanpito

Kirjanpito Turku

Henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa kokonaisvaltaisen vastuun yrityksen kaikista kirjanpito- ja taloushallintoasioista.

Asiakas on meille aina tärkein

Rakennamme yksilöllisen ja yrityskohtaisen palvelukokonaisuuden jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, verosuunnittelu ja ALV-asiat. Hoidamme kirjanpidon ja taloushallinnon työt asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti Turusta käsin, mutta kattavasti ympäri Suomen.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa kokonaisvaltaisen vastuun yrityksen kaikista kirjanpito- ja taloushallintoasioista. Kun asioiden hoito on keskitetty yhdelle henkilölle, on asioiden hoito tarkkaa, tehokasta ja helppoa. Näin voit kysyä neuvoja yrityksesi talousasioihin ja kirjanpitoon liittyen henkilöltä, joka tuntee jo valmiiksi yrityksesi asiat.

Lähetä viesti Soita meille 02 216 3100

Neuvontaa ja konsultointia Turussa

Asiakkaamme ovat aina tervetulleita keskustelemaan kanssamme mieltä askarruttavista kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvistä asioista. Henkilökunnallamme on laaja osaaminen, ja olemme taloushallinnon ja yritysjärjestelyjen ammattilaisia.

Kauttamme on mahdollista saada myös laajemmat yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen palvelut. Aina löytyy asiantuntija, joka osaa neuvoa hankalimmissakin kysymyksissä. Toteutamme myös mittavammat taloushallinnon neuvontakokonaisuudet ja kannattavuuslaskelmat, kysy lisää.

Joustava taloushallinnon ammattilainen

Yrittäjäin Tilitiedossa yhdistyy monen eri osa-alueen vankka tuntemus, sillä olemme kokeneita taloushallinnon ja yritysjärjestelyjen ammattilaisia. Juridiikka- ja tilintarkastuspalvelut on mahdollista saada yhteistyökumppaneidemme kautta. Asiakas saa meiltä juuri niin kokonaisvaltaisen taloushallinnon palvelukonseptin kuin haluaa, juuri niillä palveluilla mitä tarvitsee. Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito edustavat vahvinta osaamistamme.

Olemme joustava tilitoimisto, joka keskittyy yritysten yksilölliseen palveluun. Otamme huomioon yrityksen muuttuvat tarpeet ja räätälöimme palvelumme sen pohjalta – palvelukokonaisuus muuntuu ja elää yrityksen tarpeiden, tilanteen ja kasvun mukaan. Toimipaikkamme on Turku, mutta tarjoamme kirjanpitoa ja muita taloushallinnon palveluja ympäri Suomen.

Kirjanpito Turku – palvelua jokaiselle yrittäjälle

Huolehdimme asiakkaidemme taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti, ajantasaisesti ja huolellisesti. Tarjoamme sekä perinteistä kirjanpitoa että kehittyneitä sähköisiä taloushallinnon palveluita – jokaiselle jotakin. Räätälöimme yhdessä kanssanne yksilöllisen palvelukokonaisuuden, joka kattaa yrityksenne kaikki tilitoimistotarpeet. Tule käymään Turun toimipisteellä tai ota yhteyttä kirjanpitoon liittyen!

Pyydä tarjous kirjanpidosta

Copyright © 2024 Yrittäjäin Tilitieto Oy

PYYDÄ TARJOUS