SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Yrittäjäin Tilitieto on perinteikäs tilitoimisto, jonka toiminnan keskiössä on nykyaikainen sähköinen taloushallinto. Tarjoamme kaikki palvelut ja työkalut kilpailukykyiseen hintaan maanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta. Tieto liikkuu sähköisesti asiakkaan ja tilitoimiston välillä, joten se on ajan tasalla ja helposti käytettävissä.

Lähetä viesti Soita meille 02 216 3100

Sopiiko sähköinen taloushallinto yrityksellesi?

Selvitämme yhdessä kanssasi sähköisen järjestelmän sopivuuden yrityksesi käyttöön – tilanteesta riippuen sähköinen taloushallinto voi sopia lähes kaikille. Se soveltuu niin kokeneille kuin aloittaville yrityksille – ja on luonnollinen valinta usealle nuoremman sukupolven yrittäjälle, jotka ovat tottuneet asioimaan sähköisesti puhelimella tai nettiselaimella. Tämä on nykyaikainen tapa hoitaa asioita reaaliajassa.

Useissa eri toimipisteissä toimiville yrityksille ja konserneille sähköinen järjestelmä on hyödyllinen työväline. Sen tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä kaikissa toimipisteissä ja laskujen moninkertainen käsittely loppuu. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä – selvitämme yhdessä kanssasi sähköisen järjestelmän sopivuuden yrityksesi käyttöön.

Sähköinen taloushallinto

Säästä aikaa ja rahaa

Sähköisen taloushallinnon käyttäminen vähentää merkittävästi paperien määrää ja helpottaa yrittäjän omaa työtä. Kirjanpito tarjoaa helpommin ja laajemmin informaatiota, jolloin yritystoiminnan ennustettavuus paranee ja talouden ajantasainen seuranta helpottuu. Tieto on kätevästi yrityksen käytettävissä milloin ja missä vain.

Lähetä viesti Katso yhteystietomme

Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista

Perinteisesti tilitoimisto toimittaa raportit yritykselle kuukausittain, sähköisen hallinnon kautta yrityksessä voidaan tarkastella ja tulostaa raportteja itse ajasta ja paikasta riippumatta; sähköiset järjestelmät ovat selainpohjaisia ja niitä voi käyttää silloin, kun itselle sopii parhaiten.

Tilitoimisto ja asiakas käyttävät yhteistä taloushallinnon ohjelmistoa. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan; sovimme yhdessä, mitkä toiminnot yritys hoitaa itse ja mitkä tehtävät suoritetaan tilitoimistossa kirjanpidon tehtävien lisäksi.

Ohjelmistot

Tarjoamme asiakkaillemme kahta laajasti käytettyä ja laadukasta taloushallinto-ohjelmistoa: Netvisor ja Procountor. Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmän käyttöönotto-opastuksen sekä tukipalvelun. Jos asiakkaalla on käytössä oma taloushallintojärjestelmä, voimme käyttää myös sitä.

Ostolaskut tuodaan ohjelmaan joko e-laskuina tai skannattuna. Myyntilaskutus hoidetaan sähköisessä laskutusjärjestelmässä. Myyntisaatavat ja ostolaskut näkyvät ohjelmassa reaaliaikaisesti. Tuloslaskelma, kirjanpito ja tase päivittyvät koko ajan sitä mukaa, kun uutta informaatiota syötetään ohjelmaan ja tilitoimisto käsittelee aineiston kirjanpitomuotoon.

Pyydä tarjous sähköisestä taloushallinnosta

Netvisor logo

Netvisor on täysin sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Tilitoimistolla ja asiakkaalla on jatkuvasti käytössä samat reaaliaikaiset tiedot.

Finago logo

Procountor – kaikki, mitä tarvitset sähköiseen taloushallintoon. Keskinäinen työnjako helpottuu huomattavasti, kun sekä yrityksellä että tilitoimistolla on pääsy samaan järjestelmään ja tietoihin.

 


Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköisestä taloushallinnosta

Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä. Jos sähköinen taloushallinto mietityttää ja pohdit ratkaisun kannattavuutta omalle yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan taloushallintoratkaisun. Tutustu myös sivuumme kirjanpito Turku.

Lähetä viesti


    Copyright © 2022 Yrittäjäin Tilitieto Oy

    PYYDÄ TARJOUS