SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Sähköinen taloushallinto on Yrittäjäin Tilitiedon toiminnan keskiössä. Olemme perinteikäs tilitoimisto, joka on erikoistunut nykyaikaiseen sekä tehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon, joka auttaa asiakkaitamme kirjanpidossa. Tarjoamme kaikki palvelut ja työkalut kilpailukykyiseen hintaan maanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta.

Sähköisesti hoidettu taloushallinto mahdollistaa sen, että tieto liikkuu sähköisesti asiakkaan ja tilitoimiston välillä, joten se on ajan tasalla ja helposti käytettävissä. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme taloushallinnon asiakkaita ympäri Suomen.

Kysy lisää Soita meille 02 216 3100

Sopiiko sähköinen taloushallinto yritykselleni?

Selvitämme yhdessä kanssasi, sopiiko taloushallinto sähköisessä muodossa yrityksesi käyttöön – tilanteesta riippuen sähköisesti toteutettu taloushallinto voi sopia lähes kaikille. Se soveltuu niin kokeneille kuin aloittaville yrityksille – ja on luonnollinen valinta usealle nuoremman sukupolven yrittäjälle, jotka ovat tottuneet asioimaan sähköisesti puhelimella tai nettiselaimella. Tämä on nykyaikainen tapa hoitaa asioita reaaliajassa.

Useissa eri toimipisteissä toimiville yrityksille ja konserneille sähköinen taloushallinto järjestelmineen on hyödyllinen työväline. Sen tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä kaikissa toimipisteissä ja laskujen moninkertainen käsittely loppuu. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä – selvitämme yhdessä kanssasi, miten sähköinen taloushallinto sopii yrityksesi käyttöön.

Sähköinen taloushallinto - ota yhteyttä yrittajaintilitieto.fi

Taloushallinnon sähköistäminen säästää aikaa ja rahaa

Sähköisen taloushallinnon käyttäminen vähentää merkittävästi paperien määrää ja helpottaa yrittäjän omaa työtä. Kirjanpito tarjoaa helpommin ja laajemmin informaatiota, jolloin yritystoiminnan ennustettavuus paranee ja talouden ajantasainen seuranta helpottuu. Sähköisen taloushallinnon tiedot ovat kätevästi yrityksen käytettävissä milloin ja missä vain.

Ota yhteyttä sähköisestä taloushallinnosta

Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista

Taloushallinto sähköisessä muodossa mahdollistaa helpon yrityksen talouden tarkastelun. Perinteisesti tilitoimisto toimittaa raportit yritykselle kuukausittain. Sähköisen taloushallinnon kautta yrityksessä voidaan tarkastella ja tulostaa raportteja itse ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköiset järjestelmät ovat selainpohjaisia ja niitä voi käyttää silloin, kun itselle sopii parhaiten.

Tilitoimisto ja asiakas käyttävät yhteistä taloushallinnon ohjelmistoa. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan; sovimme yhdessä, mitkä taloushallinnon toiminnot yritys hoitaa itse ja mitkä tehtävät suoritetaan tilitoimistossa kirjanpidon tehtävien lisäksi.

Millaisia ohjelmistoja sähköinen taloushallinto käyttää?

Sähköinen taloushallinto käyttää helppoa mutta kattavaa ohjelmistoa. Tarjoamme asiakkaillemme kahta laajasti käytettyä ja laadukasta sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa: Netvisor ja Procountor. Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmän käyttöönotto-opastuksen sekä tukipalvelun. Jos asiakkaalla on käytössä oma taloushallintojärjestelmä, voimme käyttää myös sitä.

Ostolaskut tuodaan taloushallinnon ohjelmaan joko e-laskuina tai skannattuna. Myyntilaskutus hoidetaan sähköisen taloushallinnon laskutusjärjestelmässä. Myyntisaatavat ja ostolaskut näkyvät ohjelmassa reaaliaikaisesti. Tuloslaskelma, kirjanpito ja tase päivittyvät koko ajan sitä mukaa, kun uutta informaatiota syötetään taloushallinnon ohjelmaan ja tilitoimisto käsittelee aineiston kirjanpitomuotoon.

Pyydä tarjous sähköisestä taloushallinnosta

Netvisor logo

Netvisor on täysin sähköinen taloushallintojärjestelmä. Tilitoimistolla ja asiakkaalla on jatkuvasti käytössä samat reaaliaikaiset tiedot.

Finago logo

Procountor – kaikki, mitä sähköinen taloushallintosi tarvitsee. Keskinäinen työnjako helpottuu huomattavasti, kun sekä yrityksellä että tilitoimistolla on pääsy samaan järjestelmään ja tietoihin.

 


Kysy lisää taloushallinnon palveluista

Jos taloushallinto sähköisesti hoidettuna mietityttää ja pohdit ratkaisun kannattavuutta omalle yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä. Me autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan taloushallintoratkaisun, jota sähköinen palvelu tukee.

Toimipisteemme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme eri kokoisia yrityksiä ympäri Suomen. Tutustu myös sivuumme kirjanpito Turku, jossa kerrotaan tarkemmin kirjanpidon palveluista. Meiltä saat kokonaisvaltaiset ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeisiinne parhaat ratkaisut!

Lähetä viesti


    Copyright © 2024 Yrittäjäin Tilitieto Oy

    PYYDÄ TARJOUS