SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Yrittäjäin Tilitieto on perinteikäs tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon palvelut ja työkalut kilpailukykyiseen hintaan maanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta.

Sähköisessä taloushallinnossa tieto liikkuu sähköisesti asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Tieto on sen vuoksi koko ajan käytettävissä ja ajan tasalla. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa reaaliaikaisen ja paikasta riippumattoman kirjanpidon seurannan ja raportoinnin.

Sopiiko sähköinen taloushallinto yrityksellesi?

Selvitämme yhdessä kanssasi sähköisen järjestelmän sopivuuden yrityksesi käyttöön – tilanteesta riippuen sähköinen taloushallinto voi sopia lähes kaikille. Se soveltuu niin kokeneille kuin aloittaville yrityksille – ja on luonnollinen valinta usealle nuoremman sukupolven yrittäjälle, jotka ovat tottuneet asioimaan sähköisesti puhelimella tai nettiselaimella. Tämä on nykyaikainen tapa hoitaa asioita reaaliajassa.

Useissa eri toimipisteissä toimiville yrityksille ja konserneille sähköinen taloushallinto on hyödyllinen työväline. Järjestelmän tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä kaikissa toimipisteissä ja laskujen moninkertainen käsittely loppuu. Lähetä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää »

Sähköinen taloushallinto

Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä – selvitämme yhdessä kanssasi sähköisen järjestelmän sopivuuden yrityksesi käyttöön.

Säästä aikaa ja rahaa

Sähköisen taloushallinnon käyttäminen vähentää merkittävästi paperien määrää ja helpottaa yrittäjän omaa työtä. Kirjanpidosta saa helpommin ja laajemmin informaatiota, jolloin yritystoiminnan ennustettavuus paranee ja talouden ajantasainen seuranta helpottuu. Tieto on kätevästi yrityksen käytettävissä milloin ja missä vain.

Sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista

Perinteisesti tilitoimisto toimittaa raportit yritykselle kuukausittain, sähköisen taloushallinnon kautta yrityksessä voidaan tarkastella ja tulostaa raportteja itse ajasta ja paikasta riippumatta; sähköiset taloushallintojärjestelmät ovat selainpohjaisia ja niitä voi käyttää silloin, kun itselle sopii parhaiten.


Sähköiset taloushallinnon järjestelmät

Tilitoimisto ja asiakas käyttävät yhteistä taloushallinnon ohjelmistoa. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan; sovimme yhdessä, mitkä toiminnot yritys hoitaa itse ja mitkä tehtävät suoritetaan tilitoimistossa kirjanpidontehtävien lisäksi.


Netvisor logo

Netvisor on täysin sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Tilitoimistolla ja asiakkaalla on jatkuvasti käytössä samat reaaliaikaiset tiedot.

Finago logo

Procountor – kaikki, mitä tarvitset sähköiseen taloushallintoon. Keskinäinen työnjako helpottuu huomattavasti, kun sekä yrityksellä että tilitoimistolla on pääsy samaan järjestelmään ja tietoihin.


Tarjoamme asiakkaillemme kahta laajasti käytettyä ja laadukasta taloushallinto-ohjelmistoa: Netvisor ja Procountor. Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmän käyttöönotto-opastuksen sekä tukipalvelun. Jos asiakkaalla on käytössä oma taloushallintojärjestelmä, voimme käyttää myös sitä.

Ostolaskut tuodaan ohjelmaan joko e-laskuina tai skannattuna. Myyntilaskutus hoidetaan sähköisessä laskutusjärjestelmässä. Myyntisaatavat ja ostolaskut näkyvät ohjelmassa reaaliaikaisesti. Tuloslaskelma, kirjanpito ja tase päivittyvät koko ajan sitä mukaa, kun uutta informaatiota syötetään ohjelmaan ja tilitoimisto käsittelee aineiston kirjanpitomuotoon.


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja palveluhenkistä. Jos sähköinen taloushallinto mietityttää ja pohdit ratkaisun kannattavuutta omalle yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan taloushallintoratkaisun.

Katso yhteystietomme

Lähetä viesti


    Copyright © 2020 Yrittäjäin Tilitieto Oy

    PYYDÄ TARJOUS